Телешко месо

Телешко карпачо

Телешко карпачо

Рецепта за Телешко карпачо

Телешко по китайски

Телешко по китайски

Рецепта за Телешко по китайски

Осо буко

Осо буко

Рецепта за Осо буко

Ростбиф

Ростбиф

Рецепта за Ростбиф

Денвър стек с картофи

Денвър стек с картофи

Рецепта за сочен телешки стек.

Яхния с телешко месо

Яхния с телешко месо

Рецепта за яхния с телешко месо и бира

Телешки рулца

Телешки рулца

Рецепта за телешки рулца

Бифтек по шведски

Бифтек по шведски

Рецепта за бифтек