Салати

СТУДЕНА ГРЪЦКА САЛАТА

СТУДЕНА ГРЪЦКА САЛАТА

Рецепта за гръцка салата.

Салата от миди

Салата от миди

Рецепта за мидена салата

Салата с цвекло

Салата с цвекло

Рецепта за салата

Салата от нахут и гриловани зеленчуци

Салата от нахут и гриловани зеленчуци

Рецепта за Салата от нахут

Салата с грейпфрут

Салата с грейпфрут

Рецепта за Салата с грейпфрут

Салата от авокадо

Салата от авокадо

Салата от авокадо

Салата с кус кус

Салата с кус кус

Рецепта за салата с кус кус и майонеза

Гръцка салата с диня

Гръцка салата с диня

Рецепта за салата с диня